Projectfotografie

Projectfotografie

Proeve van bekwaamheid – Wad’s & Sea

In mijn eindexpositie voor de opleiding vakfotograaf aan de Fotovakschool te Apeldoorn komt mijn liefde voor Friesland, foodfotografie en Photoshop samen. Graag neem ik jullie dan ook mee naar 1 van de 10 Unesco Werelderfgoederen die Nederland rijk is, de Waddenzee.

Het concept is dieren uit de Waddenzee de hoofdrol te geven om te laten zien wat voor moois de Waddenzee, ook op culinair gebied, te bieden heeft.

Digital art

Ben je op zoek naar echt iets bijzonders voor bij jouw thuis? Laten we dan ook een echte bijzondere herinnering maken in de vorm van digital art.  Bekijk mijn portfolio ter inspiratie. Heb je zelf een idee, maar weet je niet hoe je dit vorm moet geven? Laat het mij weten, samen bespreken we de mogelijkheden. Zeker met digital art is the sky the limit, jouw wens is mijn uitdaging!

Fryslân

Myn leafde foar Fryslân liz ik graach fêst, graach wol ik dit dan ek mei jimme diele. (Mijn liefde voor fryslân leg ik graag vast. Dit wil ik dan ook graag met jullie delen.) Mochten hier foto’s tussen zitten die je wilt bestellen? Ga dan naar bestellen en kijk in mijn webshop. Kan je niet vinden wat je zoekt? Laat het mij weten, dan ga ik kijken naar de mogelijkheden!